AstroBingo


Bij grote groepen, bijvoorbeeld boven de 20 personen is een AstroBingo erg leuk om aan te bieden.


Het werkt als volgt:

Iedereen krijgt een spelformulier met daarop de standen uit hun eigen horoscoop. Aan de hand van de kaartjes met planeten en tekens kun je afstrepen en zo Bingo halen.

Echter, staat natuurlijk de astrologische invalshoek centraal en wordt er ook verteld wat bepaald standen betekenen, hoe de horoscoop is opgebouwd en wat voor een werking de planeten hebben. Hierdoor maken de deelnemers op speelse wijze kennis met de bijzondere wereld van astrologie en leert men jezelf iets meer over astrologie.

AstroBingo is met name geschikt en leuk voor bijvoorbeeld personeelsuitjes en vriendengroepen.

 
Enkele ervaringen

Bij een bibliotheek team

Aan de hand van de planeet Mercurius kreeg een ieder te horen hóe ordelijk hij of zij was. Iets dat belangrijk is bij een bibliotheek. Hilarisch om dit van collega's te herkennen.

Bij een tennisvereniging
Aan de hand van Mars (planeet van daadkracht en sport) kregen de deelnemers te horen of ze fanatiek waren of liever kwamen voor een babbel. Zo herkenbaar!


Voor professioneel astrologen

Wil je dit spel ook spelen?

Er is een USB-stick te koop met alle kaartjes om te printen, de spelregels en tips en trucs en voorbeelden van de formulieren.

Je kunt het dan zelf uitprinten, lamineren en voorzien van magneetstrips (+ tips waar die te koop zijn).
Een magnetisch bord erbij en je kunt het zo gaan spelen.

Prijs 15 euro, inclusief verzending
Je kunt het bestellen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.